x close

CONGRES ALEGERI USR. Nicușor Dan la Congresul de la Cluj: Ne propunem să devenim al doilea partid din România şi în 2020 să dăm un premier

13 Mai 2017   •   15:15
CONGRES ALEGERI USR. Nicușor Dan la Congresul de la Cluj: Ne propunem să devenim al doilea partid din România şi în 2020 să dăm un premier Foto: Nicusor Dan/ Facebook

CONGRES ALEGERI USRLa Cluj se desfășoară primul congres naţional al partidului Uniunea Salvaţi România (USR). În cadrul evenimentului se va alege preşedintele formaţiunii şi se va aproba noul statut al partidului.

CONGRES ALEGERI USRLa deschiderea congresului, preşedintele Nicuşor Dan a declarat că USR îşi propune să devină al doilea partid din România, iar la viitoarele alegeri din 2020 să aibă un scor foarte bun astfel încât să-i permită să propună viitorul premier la ţării. 

”Prima zi a congresului în care ne vom decide strategia pentru viitor și noua conducere a USR extins. USR este un vis împlinit, un vis al oamenilor care n-au mai făcut politică, visul că ei vor fi, la un moment dat, așa de mulți încât să facă politică pentru binele comun.

CONGRES ALEGERI USRNe propunem să devenim al doilea partid din România, să ne luptăm cu șansa de a câștiga în 2020 primăriile marilor orașe din România, să obținem la următoarele alegeri parlamentare un rezultat care să ne permită să propunem primul ministru. Vrem să facem toate lucrurile acestea păstrând politica de a nu face compromisuri.

CONGRES ALEGERI USRDincolo de toate discuțiile pe care le vom avea despre viitorul USR, lucrul foarte important e că suntem împreună și că avem sentimentul de comunicare cu oameni care sunt la fel ca noi.”, a transmis Nicusor Dan prin intermediul Facebook.

Citeşte mai multe despre:

Nicusor Dan Congres Cluj partid propunere Romania USR
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati