Antena 3 CNN Politică CONGRES ALEGERI USR. Nicușor Dan la Congresul de la Cluj: Ne propunem să devenim al doilea partid din România şi în 2020 să dăm un premier

CONGRES ALEGERI USR. Nicușor Dan la Congresul de la Cluj: Ne propunem să devenim al doilea partid din România şi în 2020 să dăm un premier

CONGRES ALEGERI USR. Nicușor Dan la Congresul de la Cluj: Ne propunem să devenim al doilea partid din România şi în 2020 să dăm un premier
Sursa foto: Foto: Nicusor Dan/ Facebook
13 Mai 2017   •   15:15

CONGRES ALEGERI USRLa Cluj se desfășoară primul congres naţional al partidului Uniunea Salvaţi România (USR). În cadrul evenimentului se va alege preşedintele formaţiunii şi se va aproba noul statut al partidului.

CONGRES ALEGERI USR. La deschiderea congresului, preşedintele Nicuşor Dan a declarat că USR îşi propune să devină al doilea partid din România, iar la viitoarele alegeri din 2020 să aibă un scor foarte bun astfel încât să-i permită să propună viitorul premier la ţării. 

”Prima zi a congresului în care ne vom decide strategia pentru viitor și noua conducere a USR extins. USR este un vis împlinit, un vis al oamenilor care n-au mai făcut politică, visul că ei vor fi, la un moment dat, așa de mulți încât să facă politică pentru binele comun.

CONGRES ALEGERI USR. Ne propunem să devenim al doilea partid din România, să ne luptăm cu șansa de a câștiga în 2020 primăriile marilor orașe din România, să obținem la următoarele alegeri parlamentare un rezultat care să ne permită să propunem primul ministru. Vrem să facem toate lucrurile acestea păstrând politica de a nu face compromisuri.

CONGRES ALEGERI USR. Dincolo de toate discuțiile pe care le vom avea despre viitorul USR, lucrul foarte important e că suntem împreună și că avem sentimentul de comunicare cu oameni care sunt la fel ca noi.”, a transmis Nicusor Dan prin intermediul Facebook.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close