Antena 3 CNN Politică Congres PNL septembrie 2021. Orban nu a aplaudat la discursul lui Iohannis, a stat numai cu ochii în telefon, în timp ce Cîţu s-a ridicat în picioare

Congres PNL septembrie 2021. Orban nu a aplaudat la discursul lui Iohannis, a stat numai cu ochii în telefon, în timp ce Cîţu s-a ridicat în picioare

Congres PNL septembrie 2021. La congres, preşedintele Klaus Iohannis şi-a arătat deschis susţinerea pentru Florin Cîţu, într-un discurs prin care a transmis clar că guvernarea trebuie să continue, iar Cîţu nu trebuie să fie demis sau să-şi dea demisia. 

Congres PNL septembrie 2021. Orban nu a aplaudat la discursul lui Iohannis, a stat numai cu ochii în telefon, în timp ce Cîţu s-a ridicat în picioare
Sursa foto: captura Antena 3
de Georgiana Adam    |    25 Sep 2021   •   12:23

Congres PNL septembrie 2021. Klaus Iohannis a venit la congres flancat de cei doi candidaţi. Florin Cîţu şi Ludovic Orban au fost umăr la umăr cu preşedintele. 

Însă în sală, şeful statului a arătat clar pe cine dintre cei doi preferă. 

Un moment din timpul discursului lui Iohannis a trădat tensiunea uriaşă de la acest congres. 

Când toată sala s-a ridicat să-l apalude pe preşedintele Iohannis, Ludovic Orban a rămas aşezat, cu ochii în telefon.

În scurt timp vom afla cine a câştigat şefia partidului, Florin Cîţu sau Ludovic Orban, după un război în timpul căruia s-a destrămat coaliţia de guvernare şi România a plonjat într-o gravă criză politică. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Congres PNL septembrie 2021. Klaus Iohannis: "S-au spus lucruri grave în campanie, astfel de atacuri la persoană nu trebuie să mai vedem"

Congres PNL septembrie 2021. Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă, la congresul PNL de la Romexpo, unde a fost întâmpinat de cei doi contracandidaţi.

Congres PNL septembrie 2021. Șeful statului a fost întâmpinat de cei doi candidați, Ludovic Orban și de Florin Cîțu. Iohannis îl susține pe Florin Cîțu în cursa pentru șefia partidului.

"PNL este un partid viu, competiţia este încurajată, mi-ar fi plăcut să văd mai multe dezbateri de idei, chestiuni aplicate.

Nu se pot ascunde anumite derapaje şi atacuri la persoană la care am asistat în ultimele luni. Astfel de atacuri nu trebuie să mai vedem, nu numai în înteriorul PNL, şi nici la alte partide. S-au spus lucruri grave, care sapă credibilitatea unui partid puternic încercat. Un partid care şi-a asumat necesitatea guvernării într-o perioadă dificilă, fiind oricum expus criticii", a spus preşedintele Klaus Iohannis.

Congres PNL septembrie 2021. Ludovic Orban a ajuns la congres şi a făcut o baie de mulţime

Congres PNL septembrie 2021. Congresul în care vom afla cine va fi noul preşedinte al PNL poate schimba din temelii scena politică. Ar putea însemna sfârşitul carierei politice a lui Ludovic Orban sau plecarea lui Florin Cîţu de la Palatul Victoria. Ambii candidaţi luptă cu toate armele, deşi jocurile par făcute.

Liberalii se reunesc azi în congres pentru a alege noul preşedinte al PNL, dintre actualul lider, Ludovic Orban, şi premierul Florin Cîţu.

La reuniunea liberalilor, care se va desfăşura la Romexpo începând cu ora 11.00, sunt aşteptaţi 5.000 de delegaţi din toată ţara. 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close