Antena 3 CNN Politică Congresul popularilor europeni la București, pe 6-7 martie. Președintele PPE Manfred Weber: ”Vom decide următorul președinte al Comisiei”

Congresul popularilor europeni la București, pe 6-7 martie. Președintele PPE Manfred Weber: ”Vom decide următorul președinte al Comisiei”

Președintele PPE Manfred Weber a anunțat Congresul popularilor europeni de la București, din 6-7 martie.

Congresul popularilor europeni la București, pe 6-7 martie. Președintele PPE Manfred Weber: ”Vom decide următorul președinte al Comisiei”
Sursa foto: Facebook/ Manfred Weber
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mar 2024   •   17:20

”Președintele PPE Manfred Weber anunță Congresul popularilor europeni de la București, din 6-7 martie, un eveniment care îi va reuni pe toți liderii importanți din UE”, a anunțat într-o postare pe Facebook Partidul Național Liberal.

Președintele PPE Manfred Weber anunță Congresul popularilor europeni de la București, din 6-7 iunie, un eveniment care îi va reuni pe toți liderii importanți din UE.

Președintele PPE Manfred Weber anunță Congresul popularilor europeni de la București, din 6-7 martie, un eveniment care îi va reuni pe toți liderii importanți din UE.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Sâmbătă, 2 martie 2024

”Peste câteva zile, voi merge la București. Sunt încântat de acest lucru, pentru că vom decide cu privire la manifesto - ideile pentru viitor. 

Vom decide, de asemenea, cu privire la candidatul nostru principal, cu privire la cine ne va reprezenta în timpul campaniei europene și va deveni următorul președinte al Comisiei.

PPE este puterea Europei”, a spus președintele PPE, Manfred Weber, în video.

×
Subiecte în articol: Manfred Weber
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close