Antena 3 CNN Politică Conservatorii, hotărâţi să candideze pe liste proprii la alegerile locale din 2012

Conservatorii, hotărâţi să candideze pe liste proprii la alegerile locale din 2012

Conservatorii, hotărâţi să candideze pe liste proprii la alegerile locale din 2012
24 Sep 2010   •   18:36

 

Conservatorii sunt hotărâţi să candideze pe liste proprii la alegerile locale din 2012. În cadrul Consiliului Naţional, liderii formaţiunii au declarat că PC nu trebuie să mai fie remorca nici unui alt partid. De asemenea, conservatorii spun că Traian Băsescu ar trebui să plece de la Cotroceni, pentru că a înşelat aşteptările tuturor românilor.

Liderii Partidului Conservator acuză atitudinea sfidătoare a preşedintelui Traian Băsescu şi a guvernanţilor, responsabili, spun ei, pentru criza economică şi socială.

?România trăieşte zilele acestea o dramă... cei vinovaţi vor trebui să dea socoteală mai devreme sau mai târziu?, a declarat Daniel Constantin, liderul PC.

Preşedintele conservatorilor din Hunedoara i-a oferit lui Daniel Constantin o marionetă care îl reprezenta pe Pinocchio, cu aluzie directă la şeful statului.

În privinţa alegerilor locale din 2012, conservatorii susţin că acestea reprezintă un moment hotărâtor pentru formaţiune, în condiţiile în care au decis să candideze pe liste separate.

În cadrul Consiliului Naţional, conservatorii şi-au prezentat principiile de guvernare, precum şi o serie de modificări aduse statutului partidului. Acestea vor fi votate în cadrul unui congres care va avea loc în primăvara anului viitor.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Partidul Conservator alegeri locale
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close