Antena 3 Politică Consilier județean PSD, propus pentru excludere din partid dupa ce a jignit-o pe Clotilde Armand

Consilier județean PSD, propus pentru excludere din partid dupa ce a jignit-o pe Clotilde Armand

de Adelina Miron    |    10 Iun 2021   •   13:50
Consilier județean PSD, propus pentru excludere din partid dupa ce a jignit-o pe Clotilde Armand
Sursa foto: Facebook/Ioan Micu

PSD Vrancea solicită excluderea din partid a consilierului judeţean Ioan Micu pentru un comentariu jignitor pe care l-a scris la o fotografie postată de Clotilde Armand pe Facebook.

 ”În Franța era răpită și violată zile în șir”, a scris Ioan Micu la o postare a lui Clotilde Armand despre criza gunoaielor din Sectorul 1. 

Organizația PSD Vrancea condamnă comportamentul consilierului și propune excluderea acestuia din partid.

”Organizația PSD Vrancea se dezice total de comentariile făcute în nume personal de consilierul județean Ioan Micu pe contul de Facebook al unui membru PSD. PSD Vrancea nu acceptă sub nici o formă și în niciun mediu o astfel de atitudine, fie ea publică sau privată. Drept urmare, voi solicita excluderea dl. Ioan Micu din organizația județeană a PSD Vrancea.”, a transmis PSD Vrancea pe Facebook.

La rândul său, liberalul Cătălin Toma solicită conducerii PSD Vrancea sancționarea lui Micu.

”Consilierul județean PSD Ioan Micu a depășit orice limită a bunului simț în ceea ce privește exprimarea pe paginile de socializare. Social-democratul a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul sectorului I al Capitalei, ”aplaudând” indirect modul în care aceasta a fost agresată în București.

”În Franța era răpită și violată zile în șir”. Acesta este comentariul incalificabil postat de Micu, personaj care și-a dat arama pe față, oferind publicului măsura caracterului său îndoielnic.

În condițiile în care Ioan Micu este consilier județean, gestul său afectează și imaginea instituției, motiv pentru care solicit public conducerii PSD Vrancea (care o mai fi că nu se știe prea bine), sancționarea membrului social-democrat pentru derapajul de care a dat dovadă.

Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieșiri necontrolate. Respectul și decența trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare.”, a scris Toma pe Facebook.

×
Subiecte în articol: PSD Clotilde Armand

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close