Antena 3 CNN Politică Consilier local PSD, gafă jenantă pe Facebook. A crezut că promovează o "elevă de 10 la Bac". Cum s-a făcut acesta de râs

Consilier local PSD, gafă jenantă pe Facebook. A crezut că promovează o "elevă de 10 la Bac". Cum s-a făcut acesta de râs

Un consilier local PSD din Câmpia Turzii a picat în capcana celor care distribuie fake news pe Facebook şi a dat Share unei poze cu o actriţă porno, Mia Khalifa, despre care se spune că este o elevă româncă săracă şi care a luat Bacalaureatul cu nota 10, după ce a învăţat la lumina lumânării.

Consilier local PSD, gafă jenantă pe Facebook. A crezut că promovează o "elevă de 10 la Bac". Cum s-a făcut acesta de râs
Sursa foto: turdanews.ro
de Denisa Nedelcu    |    07 Iul 2020   •   15:50

"Ea este Alexandra Timofte, o elevă din România care a învățat şi a scris la lumânare şi care a luat bacul cu 10... Dar noi o promovăm pe Vulpiţa... Bravo, Alexandra, ţine-o tot aşa!", era mesajul scris de cei care au făcut gluma pe Facebook şi care a fost distribuit şi de consilierul local din Câmpia Turzii, Ionel Isac Tudorache.

Gafa consilierului PSD a fost observată imediat şi taxată de mulţi prieteni virtuali, pe aceeași rețea de socializare, potrivit turdanews.ro. Aceştia nu s-au abţinut să râdă de politician, sau să-i scrie chiar diverse comentarii.

Ionel Tudorache, ironizat pe Facebook: "Pare a fi premiant la capitolul prostie"

"Alexandra, ține-o tot așa!!! Am văzut mulți idioți la viața mea însă consilierul psd Isac pare a fi premiant la capitolul prostie. (...) Da măi Isac, Alexandra ta (Mia) pentru cultura ta generală este și acum în bibliotecă, este fată de 10... Zece (...)", a comentat un utilizator Facebook.

Tânăra din postarea consilierului PSD este, de fapt, Mia Khalifa, o fostă actriţă care a jucat în filme pentru adulţi. În urma unui scandal iscat, a primit ameninţări cu moartea şi s-a retras apoi din această industrie. Acum este model de videochat și, uneori, comentator sportiv.


 

×
Subiecte în articol: Mia Khalifa Ionel Isac Tudorache
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close