Antena 3 CNN Politică Consilieri ai preşedintelui Traian Băsescu, "vânaţi" de Fisc. Ei nu şi-au plătit datoriile la stat

Consilieri ai preşedintelui Traian Băsescu, "vânaţi" de Fisc. Ei nu şi-au plătit datoriile la stat

Consilieri ai preşedintelui Traian Băsescu, "vânaţi" de Fisc. Ei nu şi-au plătit datoriile la stat
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    10 Aug 2013   •   22:12

Doi dintre consilierii preşedintelui Traian Băsescu sunt vânaţi de ANAF. Adrian Rădulescu şi Dorel Onaca nu şi-au plătit datoriile către stat şi riscă să fie executaţi silit. Cei doi sunt asociaţi sau acţionari în firme care datorează statului sute de mii de lei.

Adrian Rădulescu, consilier prezidenţial şi fost ministru al Agriculturii în guvernul Boc, deţine 35% dintr-o companie care datorează statului 300.000 de lei. Firma Agricomprod este specializată în creşterea porcilor. Administratorul firmei susţine că, de fapt, statul îi datorează lui bani.

Şi compania Agricom Impex, din care Adrian Rădulescu deţine 50%, are datorii la stat. Pentru ambele firme ale lui Adrian Rădulescu s-a început executarea silită.

Consilierul de stat Dorel Onaca, asociat în firma Imobagent din Constanţa, specializată pe activităţi de consultanţă şi management în afaceri, înregistrează datorii la stat de 7.000 de lei şi este executată silit.

Dorel Onaca susţine însă că firma în care este asociat nu are nicio datorie la stat şi nu a fost niciodată executată silit.



×
Subiecte în articol: Adrian Radulescu executare silita
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close