Antena 3 CNN Politică Și-a depus cererea de demisie din Parlament, însă a revenit asupra deciziei. Anunțul deputatului Constantin Adăscăliței

Și-a depus cererea de demisie din Parlament, însă a revenit asupra deciziei. Anunțul deputatului Constantin Adăscăliței

Și-a depus cererea de demisie din Parlament, însă a revenit asupra deciziei. Anunțul deputatului Constantin Adăscăliței
de S.T.    |    01 Feb 2016   •   14:27

Deputatul Constantin Adăscăliței a anunțat, luni, Biroul permanent al Camerei Deputaților că își retrage demisia din funcția de deputat, înregistrată în data de 15 decembrie 2015, scrie agerpres.ro.

Deputatul PSD Constantin Adăscăliței și-a depus cererea de demisie din Parlament în 15 decembrie 2015, cu specificația că aceasta devine efectivă începând cu data de 1 februarie 2016.

"Urmare a abuzurilor repetate efectuate de Agenția Națională pentru Integritate, ce duce în eroare Biroul permanent al Camerei Deputaților, precum și a presiunilor exercitate asupra mea, îmi depun demisia din funcția de deputat începând cu data de 1 februarie. Menționez că acest abuzuri se referă la invocarea în mod abuziv a faptului că raportul ANI a rămas definitiv prin decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de pe 23.03.2015, deși acesta rămăsese definitiv prin hotărârea Curții de Apel Iași, la 4 octombrie 2012, și pus în executare la Consiliul Județean Iași la acea vreme. Se cere aplicarea unei sancțiuni de două ori pentru aceeași faptă", a scris Adăscăliței în demisia sa.

Cererea de retragere a demisiei se află pe ordinea de zi de luni a Biroului permanent al Camerei.

×
Subiecte în articol: demisie parlament deputat
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close