Antena 3 CNN Politică Constantin: Am reuşit să facem dintr-un iceberg portocaliu câteva cuburi de gheaţă într-un pahar

Constantin: Am reuşit să facem dintr-un iceberg portocaliu câteva cuburi de gheaţă într-un pahar

Constantin: Am reuşit să facem dintr-un iceberg portocaliu câteva cuburi de gheaţă într-un pahar
22 Feb 2013   •   14:49

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Congresul PNL, că USL a reuşit să-şi asume două lucruri imposibile pe care a reuşit să le realizeze, unul dintre acestea fiind reducerea "icebergului portocaliu" la două cuburi de gheaţă într-un pahar, informează Mediafax.

Constantin a declarat în deschiderea Congresului PNL, că USL a fost posibilă în primul rând datorită formării Alianţei de Centru Dreapta dintre PNL şi PC, care a fost "motorul care a constituit" Uniunea.
   
"USL şi-a asumat, din punctul meu de vedere, imposibilul, şi l-a asumat de două ori, atunci când a vrut să pună la un loc o forţă de stânga, o forţă de centru şi o forţă de dreapta într-un proiect nu pe termen scurt, nu pe termen mediu, ci pe termen lung (...) A doua oară ne-am asumat imposibilul atunci când am început o luptă cu un sistem, un sistem care era reprezentat la momentul acela de Guvern, de Parlament şi de Preşedinţie. Astăzi, dintr-un iceberg portocaliu, aşa cum era acel sistem politic se pare că nu a mai rămas decât câteva cuburi de gheaţă, şi acelea într-un pahar, şi cu siguranţă paharul nu este de apă", a spus Constantin.
   
De asemenea, preşedintele PC a afirmat că singura forţă politică din România care apără valorile de dreapta este PNL şi ACD, lucru care se va confirma încă o dată cu procesul de regionalizare şi reformă constituţională.

Congresul extraordinar al PNL a început, vineri, în prezenţa a 1.303 de delegaţi şi a invitaţilor din partea partidelor guvernamentale, a reprezentanţilor UDMR, a minorităţilor naţionale şi a liderilor liberalilor europeni, principalul subiect al reuniunii vizând modificarea Statutului PNL.


×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close