Antena 3 CNN Politică Constantin Iancu, ameninţat cu excluderea din PDL de către Radu Berceanu

Constantin Iancu, ameninţat cu excluderea din PDL de către Radu Berceanu

Constantin Iancu, ameninţat cu excluderea din PDL de către Radu Berceanu
Sursa foto: Radu Berceanu
24 Feb 2009   •   15:39

PDL Dolj va lua în discuţie excluderea din partid a lui Constantin Iancu,directorul Agenţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare, a anunţat marţi preşedintele organizaţiei, Radu Berceanu. Acesta a anunţat în weekend că va demisiona din funcţie, dar la ministerul Agriculturii nu s-a înregistrat până acum nici un act de acest gen.
"Eu ştiu că trebuia să meargă la Ministerul Agriculturii pentru a îşi prezenta demisia. Dacă nu a făcut-o, vom vorbi chiar noi cu ministrul să îl demită", a declarat Radu Berceanu .
Berceanu a precizat că organizaţia PDL Dolj va discuta problema demiterii lui Iancu la sfârşitul acestei săptămâni. ?Vom discuta în cadrul organizaţiei problema demiterii din partid a domnului Iancu, pentru că există prea multe diferenţe între ceea ce a apărut în ultimele zile în presă şi ceea ce ne-a spus dumnealui înainte de campania electorală", a arătat Berceanu.
Constantin Iancu şi-a anunţat, sâmbătă, demisia din funcţia de director al ANIF, după ce presa a relatat că acesta este învinuit de procurori pentru răpire.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: demisie excludere Berceanu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close