Antena 3 CNN Politică Constantin: Lui Antonescu nu i-a plăcut că i-am zis, legat de Kovesi, că n-am atribuţii să mă pronunţ

Constantin: Lui Antonescu nu i-a plăcut că i-am zis, legat de Kovesi, că n-am atribuţii să mă pronunţ

Constantin: Lui Antonescu nu i-a plăcut că i-am zis, legat de Kovesi, că n-am atribuţii să mă pronunţ
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    21 Noi 2013   •   11:17
Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin a declarat, miercuri seară, că i-a spus lui Crin Antonescu, legat de numirea Codruţei Kovesi la DNA, că nu are, ca preşedinte al PC, atribuţii pentru a se pronunţa pe numiri de procurori, iar acest lucru probabil nu a fost pe placul liberalului.
 
"Domnul Antonescu probabil că voia să fiu alături de dânsul în lupta împotriva numirii doamnei Kovesi la DNA. I-am explicat că nu am atribuţii, din punct de vedere al preşedintelui PC, să mă exprim public cu privire la numirea unui procuror şi probabil că lucrul acesta nu a fost pe placul lui Crin Antonescu", a punctat Daniel Constantin, potrivit Digi24, informează Mediafax.
 
El a mai spus că "rămâi cu un gust amar când constaţi că după trei ani de activitate, cel care e lângă tine te atacă personal şi neaşteptat".
 
"Nu-mi doresc să amplific un conflict cu Crin Antonescu, decenţa îmi spune că nu trebuie să-l atac pe Crin Antonescu, mai ales personal.
(...). Săptămâna trecută eram pentru domnul Antonescu preşedinte, acum sunt subordonatul domnului Ponta", a spus Daniel Constantin.

Cu toate acestea, el a spus că e foarte bine ca USL să continue ca alianţă şi ca foştii parteneri să se înţeleagă bine la nivel guvernamental.

Crin Antonescu a lansat încă un atac dur la adresa conservatorilor despre care spune că formează un partid irelevant, cu excepţia câtorva oameni.

Daniel Constantin îi atrage atenţia lui Antonescu că riscă prea mult cu declaraţiile sale.



×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close