Antena 3 CNN Politică Constantin Niţă: Nu pot să sprijin pe alţii pentru preşedinţia PSD, mă voi sprijini pe mine

Constantin Niţă: Nu pot să sprijin pe alţii pentru preşedinţia PSD, mă voi sprijini pe mine

Constantin Niţă: Nu pot să sprijin pe alţii pentru preşedinţia PSD, mă voi sprijini pe mine
Sursa foto: Constantin Niþã
22 Ian 2010   •   13:17

Preşedintele PSD Braşov, Constantin Niţă nu renunţă la ideea unei candidaturi pentru şefia PSD. El a afirmat vineri că nu poate sprijini pe altcineva în competiţia de la Congres înafară de propria sa persoană.
"Suntem un partid democratic, oricine poate candida. Nu pot să sprijin pe alţii pentru acestă funcţie, mă voi sprijini pe mine. Nu ştiu pe cine o să susţin. Deocamdată, nu ştiu dacă îmi voi depune candidatura. O să iau o decizie în acest sens după ce mă voi consulta cu colegii noştri", a declarat Niţă, întrebat dacă l-ar putea susţine pe Miron Mitrea pentru câştigarea preşedinţiei PSD.
Constantin Niţă a explicat că va realiza "un tur de opinie" al tuturor organizaţiilor din ţară şi va lua decizia împreună cu colegii PSD.
Niţă declarase, miercuri, că ar putea candida, la Congres, la funcţia de preşedinte, la cea de preşedinte al Consiliului Naţional sau de secretar general al PSD, dacă va avea sprijinul filialelor PSD din Transilvania.
Senatorul PSD Miron Mitrea şi-a anunţat, astăzi, oficial candidatura la preşedinţia partidului. Mitrea a precizat că şi-ar dori să îi aibă în echipă pe Adrian Severin, Marian Sârbu, Cristian Diaconescu, chiar şi pe Sorin Oprescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close