Antena 3 CNN Politică Un important lider PSD și fost ministru se retrage. ”Am fost onorat să fac parte din conducerea celui mai mare partid din România”

Un important lider PSD și fost ministru se retrage. ”Am fost onorat să fac parte din conducerea celui mai mare partid din România”

Un important lider PSD și fost ministru se retrage. ”Am fost onorat să fac parte din conducerea celui mai mare partid din România”
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Mar 2016   •   11:20

Liderul PSD Braşov, Constantin Niţă, a anunţat, luni, că îşi va încheia mandatul de preşedinte al acestei organizații județene începând de luni, 4 aprilie 2016, informează un comunciat de presă, potrivit agerpres.ro.

De asemenea, Niță spune că va renunța și la celelalte funcții deținute în Partidul Social Democrat, la nivel central. 

Constantin Niță a declarat că nu va mai candida nici ca deputat în Parlamentul României la alegerile din toamna acestui an. Anunțul privind retragerea a fost făcut în cadrul unei ședințe interne a partidului.

”(...) am fost onorat să fac parte din conducerea celui mai mare partid din România. Mi-am dorit, prin activitatea mea de-a lungul timpului, ca deputat, ministru al IMM-urilor, ministru al Energiei sau ministru al Economiei, să contribui la promovarea unor proiecte care sa-i asigure României o poziție favorabilă pe plan extern, dar și o dezvoltare în beneficiul companiilor românești, a românilor în special”, a spus Constantin Niţă.

×
Subiecte în articol: Constantin Nita PSD retragere
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close