Antena 3 CNN Politică Constantin: Orice alianţă care se formează şi îl are pe Băsescu în componenţă nu va obţine mai mult de 6%

Constantin: Orice alianţă care se formează şi îl are pe Băsescu în componenţă nu va obţine mai mult de 6%

Constantin: Orice alianţă care se formează şi îl are pe Băsescu în componenţă nu va obţine mai mult de 6%
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    27 Mai 2014   •   17:41

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, marţi, că alianţa la putere "va avea de câştigat" deoarece "orice alianţă care se formează şi care îl are pe Traian Băsescu în componenţa sa nu va obţine mai mult de 6%".

"Din punct de vedere politic, alianţa noastră va avea de câştigat, orice alianţă care se formează şi care îl are pe Traian Băsescu în componenţa sa nu va obţine mai mult de 6%, ăsta este scorul pe care l-a obţinut Traian Băsescu cu partidul său. Ca atare, nu cred că este un impediment sau o problemă pentru noi", a afirmat Constantin, întrebat în legătură cu discuţiile între PDL şi PNL pentru o alianţă.

Liderul PC a mai spus că nu poate să nu remarce "situaţia jenantă" în care s-ar afla Crin Antonescu, "până mai ieri" împotriva lui Traian Băsescu şi a PDL.

"Nu pot să nu remarc situaţia jenantă în care se află Crin Antonescu, dacă până mai ieri era împotriva lui Traian Băsescu, împotriva PDL, pe bună dreptate, şi astăzi îl văd cu o dorinţă extraordinară de a se alia cu acesta şi de a continua o guvernare dezastruoasă pe care au avut-o cei de la PDL sub protecţia lui Traian Băsescu. Este o situaţie absolut jenantă pentru domnia sa", a spus Constantin.

El a adăugat că nu crede că se va ajunge la o astfel de situaţie, deoarece liberalii din ţară nu doresc să se alieze cu Traian Băsescu.

"Dar nu cred că se va ajunge la o astfel de situaţie, pentru că îi cunosc foarte bine pe liberali, liberalii din ţară, cei care formează conducerea, în afară de Crin Antonescu, nu-şi doresc să se alieze cu cel pe care l-au atacat atât, Traian Băsescu, şi cred că liberalii vor reacţiona", a mai arătat Constantin.

Citeşte şi:

PDL va negocia o ALIANŢĂ cu PNL. Crin şi Blaga iau în calcul o FUZIUNE. Udrea CERŞEŞTE unitate. MRU vrea fuziune cu PNL


×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close