Antena 3 CNN Politică Conştiinţa aleşilor, împovărată de încălcarea regulilor de circulaţie la Parlament

Conştiinţa aleşilor, împovărată de încălcarea regulilor de circulaţie la Parlament

Conştiinţa aleşilor, împovărată de încălcarea regulilor de circulaţie la Parlament
Sursa foto: Victor Surdu
10 Mar 2009   •   16:07

Deputaţii au probleme de conştiinţă în fiecare zi când vin cu maşina la Parlament, deoarece mica infrastructură rutieră din curtea instituţiei îi obligă să încalce regulile de circulaţie. Vizibil îngrijorat şi cu conştiinţa încărcată de păcatul pe care îl face zi de zi, la intrarea şi ieşirea de la Palatul Parlamentului, deputatul PSD Victor Surdu a cerut implicarea Primăriei Capitalei şi a Poliţiei pentru reglementarea situaţiei.

?Când intrăm şi când ieşim în incinta Camerei Deputaţilor avem o problemă de circulaţie. Suntem obligaţi să încălcăm regulile dacă dorim să facem când ieşim la stânga şi de asemenea când intrăm dacă venim din zona de centru să facem la stânga? şi-a spus oful parlamentarul social-democrat.

În încercarea sa de a convinge asistenţa de complexitatea şi însemnătatea acestor împrejurări, deputatul şi-a însoţit retorica de trafic rutier cu gesturi largi.




?Am dori să reglementăm această chestiune, în legătură cu primăria, cu poliţia, să putem intra şi ieşi fără a încălca normele legii?, a încheiat Victor Surdu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: deputat parlament circulatie rutier
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close