Antena 3 CNN Politică Contracandidatul fiicei preşedintelui, Bogdan Boza, audiat şi el în dosarul privind înşelăciunea cu terenuri din Galaţi

Contracandidatul fiicei preşedintelui, Bogdan Boza, audiat şi el în dosarul privind înşelăciunea cu terenuri din Galaţi

Contracandidatul fiicei preşedintelui, Bogdan Boza, audiat şi el în dosarul privind înşelăciunea cu terenuri din Galaţi
Sursa foto: Foto: Antena 3/ Mediafax
16 Mar 2012   •   12:17

Bogdan Boza, fostul contracandidat al Elenei Băsescu la funcţia de secretar general al OT PDL, va fi audiat şi el în cazul privind înşelăciunea cu terenuri din Galaţi, în care sunt vizate 22 de persoane, printre care şi deputatul Mihail Boldea, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Bogdan Boza, fost membru PDL, a pierdut această calitate de membru de partid în Sectorul 1  în martie 2008.
   
Boza a candidat în februarie 2008 împotriva Elenei Băsescu pentru funcţia de secretar general al Organizaţiei de Tineret a PDL, acesta acuzând nepotismul din partid şi intrând în conflict deschis cu liderul PDL sector 1, Răzvan Murgeanu.
   
El a fost exclus din organizaţia PDL Sector 1 pentru "atingeri grave" ale imaginii partidului. Conducerea organizaţiei de tineret a PDL Sector 1 a decis atunci, în unanimitate, să îl excludă de Bogdan Boza din filiala PDL a acestui sector.

Procurorii DIICOT au anunţat, vineri, că un deputat, un avocat, un fost arbitru al Curţii de Arbitraj Galaţi şi alte 19 persoane sunt cercetaţi pentru înşelăciune, fals în înscrisuri şi uz de fals, într-un caz privind terenuri ce erau indisponibilizate în vederea confiscării speciale în cauze penale şi apoi trecute în proprietatea membrilor grupării.

Procurorii fac 14 percheziţii domiciliare în municipiul Galaţi, în vederea identificării şi ridicării de mijloace de probă.

×
Subiecte în articol: Galați mihail boldea procurorii Diicot
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close