Antena 3 CNN Politică Contre Antonescu-Orban la Congres: "Există nenorociri mai mari decât dacă ne pierdem noi funcţiile"

Contre Antonescu-Orban la Congres: "Există nenorociri mai mari decât dacă ne pierdem noi funcţiile"

Contre Antonescu-Orban la Congres: "Există nenorociri mai mari decât dacă ne pierdem noi funcţiile"
Sursa foto: antonescu
05 Mar 2010   •   17:27

Replici acide la Congres între Ludovic Orban şi Crin Antonescu. După ce prim-vicepreşedintele PNL i-a atras atenţia lui Crin Antonescu că un partid se conduce cu sacrificii, preşedintele PNL a ţinut să îi dea replica. ?Un partid nu se conduce nici dansând la hore? a spus liderul PNL, făcând referire la diversele apariţii ala lui Ludovic Orban din campania electorală.

?Ludovic, ştii foarte bine că preţuiesc tot ce ai făcut şi vei face. Dar nu e momentul să ne lamentăm, nu e momentul să fim patetici? a spus Antonescu. ?Există în România nenorociri mai mari decât a ta, dacă nu vei mai fi vicepreşedinte, sau a mea, dacă nu voi mai fi preşedinte, prietene Ludovic Orban? a adăugat el.



Orban i-a replicat lui Antonescu că horele la care a apărut dansând erau în sprijinul acestuia. ?E adevărat că am apărut la TV la hore, dar nu la hore cu Udrea sau cu membrii ai PDL. Ultima oara am fost la horă într-o comună, unde împotriva ameninţărilor PDL, candidatul liberal a căştigat alegerile? a spus prim-vicepreşedintele PNL.

El a mai declarat că simte că a câştigat oricum alegerile, pentru că, indiferent de vot, mulţi liberal nu sunt convinşi de sistemul pe liste.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Ludovic Orban
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close