Antena 3 CNN Politică Contre Ponta-Boc: Dacă aş fi fost procuror comunist, l-aş fi cunoscut pe Boc ca secretar UTC

Contre Ponta-Boc: Dacă aş fi fost procuror comunist, l-aş fi cunoscut pe Boc ca secretar UTC

Contre Ponta-Boc: Dacă aş fi fost procuror comunist, l-aş fi cunoscut pe Boc ca secretar UTC
Sursa foto: Emil Boc
18 Feb 2010   •   14:58

Catalogat drept ?procuror comunist?, vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, joi, că dacă ar fi fost într-adevăr aşa ceva, l-ar fi cunoscut pe premierul Emil Boc, care era înainte de 1989 secretar la UTC. Ponta a amintit că la Revoluţie avea doar 17 ani, spre deosebire de Boc la cărui trecut în PCR îl cunoaşte.
Ponta a apreciat că afirmaţiile lui Boc la adresa sa arată cât se pricepe premierul la România, din moment ce nu ştie nici vârsta unui fost membru al Guvernului pe care l-a condus.
"Vă daţi seama cât se pricepe domnul Boc la România dacă nici măcar despre un fost membru al Guvernului său nu ştie ce vârstă are. Aveam 17 ani la Revoluţie, am fost pe stradă, apoi la Piaţa Universităţii. Am început facultatea în 1991, am fost singurul procuror român acceptat la Direcţia Naţională Antimafia. Dacă aş fi fost procuror comunist, probabil că l-aş fi cunoscunt pe domnul Boc, care era secretar la UTC înainte de 1989", a amintit Ponta.
Răbufnirea lui Boc la adresa fostului coleg de guvernare a venit după ce Ponta le-a spus, marţi, colegilor din PSD Argeş că, în momentul ieşirii partidului de la guvernare, primul gând a fost acela de a-l lua la bătaie pe Emil Boc, preşedintele PDL.

DECLARAŢIILE LUI BOC DESPRE PONTA

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Emil Boc
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close