Conturile Boc de pe Facebook şi Twitter au dispărut după nici 24 de ore

05 Apr 2010   •   18:12
Conturile Boc de pe Facebook şi Twitter au dispărut după nici 24 de ore boc

Uite premierul, nu e premierul! Emil Boc şi-a făcut o apariţie surpriză pe Internet, pe Facebook, dar, cînd l-au asaltat cererile de prietenie, contul Boc a dispărut, după nici 24 de ore.

Emil Boc şi-a creat contul de pe Facebook duminică seară târziu. Pe pagina personală el recunoaştea că este interesat de femei şi bărbaţi, iar la capitolul prezentări a postat un link şi o poză cu Elena Udrea. În ziua de Paşte premierul Emil Boc recunoştea că a rămas unul dintre puţinii politicieni care nu era activ pe internet.

S-a ţinut de cuvânt. Primul cont deschis a fost pe Facebook. Avea şi activitate. Devenise fan al Partidul Democrat Liberal Cluj şi s-a alăturat grupului Partidul Democrat Liberal. Conform prezentării, Boc era interesat de femei şi bărbaţi şi în căutare de Networking. La capitolul prezentări, a postat, printre altele, un link şi o poză cu Elena Udrea.

Şi nu în ultimul rând, premierul s-a declarat fan Farmville, cel mai popular joc online de pe site-ul de socializare. Asta înseamnă că zilnic, premierul ar fi trebuit să îşi culeagă, virtual, fructele din pomi, să mulgă vacile şi să planteze flori. De altfel, Boc a demonstrat că este priceput în treburi gospodăreşti.


Premierul şi-a deschis cont şi pe Twitter. Primul mesaj l-a trimis de la Răchiţele, locul unde a petrecut Paştele.Surse apropiate lui Emil Boc neagă însă că acel cont de facebook este al premierului.

Emil Boc a mai cochetat cu internetul şi în perioada când era primar la Cluj. Acum însă site-ul www.emilboc.ro este parolat.Antena 3

Parteneri
x close