Antena 3 CNN Politică Conturile Boc de pe Facebook şi Twitter au dispărut după nici 24 de ore

Conturile Boc de pe Facebook şi Twitter au dispărut după nici 24 de ore

Conturile Boc de pe Facebook şi Twitter au dispărut după nici 24 de ore
Sursa foto: boc
05 Apr 2010   •   18:12

Uite premierul, nu e premierul! Emil Boc şi-a făcut o apariţie surpriză pe Internet, pe Facebook, dar, cînd l-au asaltat cererile de prietenie, contul Boc a dispărut, după nici 24 de ore.

Emil Boc şi-a creat contul de pe Facebook duminică seară târziu. Pe pagina personală el recunoaştea că este interesat de femei şi bărbaţi, iar la capitolul prezentări a postat un link şi o poză cu Elena Udrea. În ziua de Paşte premierul Emil Boc recunoştea că a rămas unul dintre puţinii politicieni care nu era activ pe internet.

S-a ţinut de cuvânt. Primul cont deschis a fost pe Facebook. Avea şi activitate. Devenise fan al Partidul Democrat Liberal Cluj şi s-a alăturat grupului Partidul Democrat Liberal. Conform prezentării, Boc era interesat de femei şi bărbaţi şi în căutare de Networking. La capitolul prezentări, a postat, printre altele, un link şi o poză cu Elena Udrea.

Şi nu în ultimul rând, premierul s-a declarat fan Farmville, cel mai popular joc online de pe site-ul de socializare. Asta înseamnă că zilnic, premierul ar fi trebuit să îşi culeagă, virtual, fructele din pomi, să mulgă vacile şi să planteze flori. De altfel, Boc a demonstrat că este priceput în treburi gospodăreşti.


Premierul şi-a deschis cont şi pe Twitter. Primul mesaj l-a trimis de la Răchiţele, locul unde a petrecut Paştele.



Surse apropiate lui Emil Boc neagă însă că acel cont de facebook este al premierului.

Emil Boc a mai cochetat cu internetul şi în perioada când era primar la Cluj. Acum însă site-ul www.emilboc.ro este parolat.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Emil Boc Facebook Twitter
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close