Antena 3 CNN Politică Convenţia Naţională a PDL, în primăvară. Până atunci, Blaga rămâne preşedinte

Convenţia Naţională a PDL, în primăvară. Până atunci, Blaga rămâne preşedinte

Convenţia Naţională a PDL, în primăvară. Până atunci, Blaga rămâne preşedinte
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    14 Dec 2012   •   15:41

Membrii conducerii PDL şi liderii judeţeni ai partidului s-au reunit vineri, pentru prima dată după alegerile parlamentare de duminică, la care formaţiunea a înregistrat un eşec.

În urma şedinţei Colegiului Director, convenţia Naţională a PDL pentru alegerea unei noi conduceri s-a hotărât să aibă loc în luna mai a anului viitor, iar până atunci Vasile Blaga rămâne preşedinte al partidului,

"M-a bucurat înţelepciunea tuturor colegilor. Şi-au exprimat fiecare cuvânt cu multă ponderare pentru a ajunge până la urmă la concluzia că avem nevoie de un partid unit", a declarat Vasile Blaga, vineri, la finalul şedinţei PDL.

Preşedintele PDL a arătat că la Colegiul Director s-a decis ca pe parcursul lunii ianuarie şi februarie să se facă analize în fiecare organizaţie judeţeană, iar în 23 februarie să fie convocat Consiliul Naţional de Coordonare, care va stabili data unei Convenţii Naţionale extraordinare în luna mai.

Blaga a adăugat că la această convenţie vor participa 5000 de delegaţi, care reprezintă cu adevărat punctul de vedere şi voinţa PDL.

Întrebat în legătură cu faptul că înaintea şedinţei lideri ai PDL pledau pentru demisia actualei conduceri, Blaga a răspuns: "Nu am avut niciun coleg în sală care să solicite acest lucru".


Citeşte şi:

Sever Voinescu şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al PDL

Cristian Preda a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL


×
Subiecte în articol: pdl Blaga presedinte
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close