x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Copil de 11 ani, dialog spumos cu ministrul Petre Daea: Aţi spus „pe suprafeţe întinse, dar nu foarte mari”. Păi cum?

de 07 Mar 2018   •   19:33
Copil de 11 ani, dialog spumos cu ministrul Petre Daea: Aţi spus „pe suprafeţe întinse, dar nu foarte mari”. Păi cum? 72

Un băiat de 11 ani dintr-un sat din Sibiu i-a cerut lui Petre Daea explicaţii, după ce ministrul a spus ”suprafeţe întinse, dar nu foarte mari” pentru a descrie o situaţie din Rădăuţi. Tot copilul l-a sfătuit pe ministru să doarmă mai mult.

Raul l-a întrebat pe Petre Daea ce a înseamnă ”suprafeţe întinse, dar nu foarte mari”, expresie folosită de ministru pentru a descrie o situaţie din Rădăuţi: ”Vreau să vă spun ceva! Atunci când aţi spus, la Rădăuţi, , păi cum? Suprafeţe întinse dar nu foarte mari. Nu înţeleg cum e aia”.

Daea i-a răspuns: ”Uite, îţi spun. Este întinsă faţa asta de masă. O întindem. Este întinsă, da? Dar nu-i foarte mare”.

”Aaa. Am înţeles (...). Atunci nu am înţeles, că întinse, dar nu foarte mari”, i-a spus Raul lui Petre Daea, care a promis că va fi mai atent la exprimări.

De asemenea, Raul Ştefu l-a sfătuit pe ministrul Agriculturii să doarmă mai mult noaptea.

”Plec mai din noapte. Îţi dai seama că 31 de kilometri nu îi faci uşor (...). Sigur, e şi aglomeraţie, dar plecând mai devreme nu e aşa aglomeraţie”, s-a plâns ministrul.

”Păi da, că cine să circule noaptea, că noaptea se doarme”, a spus Raul.

”Aşa zic şi eu, dar dacă am ajuns la vârsta asta... nu trebuie să mai dorm acum. Tu ce zici?”, l-a întrebat Daea pe băiat.

”Eu cred că ar trebui”, i-a răspuns copilul.

Petre Daea a spus că va asculta sfatul lui Raul şi va dormi ”în loc de cinci ore, cinci ore şi un sfert”.

 

sati