Antena 3 Politică Corina Creţu, despre raportul MCV: Cred că România trebuie să înveţe din aceste lecţii

Corina Creţu, despre raportul MCV: Cred că România trebuie să înveţe din aceste lecţii

14 Noi 2018   •   21:50
Corina Creţu, despre raportul MCV: Cred că România trebuie să înveţe din aceste lecţii

Comisarul european pentru politică regională Corina Creţu a vorbit despre rezoluţia din PE şi raportul MCV, spunând că România trebuie să înveţe din aceste lecţii.

„În primul rând PE a adoptat această rezoluţie privind statul de drept în România şi în aceeaşi zi a venit şi raportul MCV din partea CE. Eu cred că România trebuie să înveţe din aceste lecţii. Nu cred că cineva ăşi doreşte răul României. Reuşita fiecărei ţări e reuşita europei în general. Pe de altă parte, s-a politzat foarte mult, s-a creat impresia că singura preocupare e pentru justiţie. Eu nu sunt comisar pe justiţie.

Dl Timmermans a făcut o conferinţă de presă a spus că evoluţiile pozitive din 2017 sunt puse sub semnul întrebării şi că au fost adăugat încă 8 recomandări, faţă de 2017. Aş vrea ca partidele politce din România să privească cu înţelepciune şi să pună în cheie complotistă faptul că cineva ne vrea răul. Eu cred că trebuie să înţelegem că viitorul copiilor noştri depinde ceea ce facem în viaţa de zi cu zi", a afirmat Corina Creţu, la un post de televiziune. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close