Antena 3 CNN Politică Corneliu Vadim Tudor, cu mâna în ghips, la câteva zile după evacuarea sediului PRM

Corneliu Vadim Tudor, cu mâna în ghips, la câteva zile după evacuarea sediului PRM

Corneliu Vadim Tudor, cu mâna în ghips, la câteva zile după evacuarea sediului PRM
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Ian 2011   •   19:09

Corneliu Vadim Tudor are mâna în ghips. Liderul PRM a fost, vineri, la Spitalul Militari, unde medicii i-au descoperit o fractură minoră. Europarlamentarul susţine că a resimţit dureri în urma incidentelor de marţi de la evacuarea sediului PRM.

Scandalul de marţi a început în sediul partidului, când executorul judecătoresc i-a prezentat preşedintelui PRM decizia de evacuare. Corneliu Vadim Tudor şi-a pierdut complet răbdarea atunci când a fost invitat să părăsească clădirea.

Liderul PRM a aruncat cu apă spre executorul judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc şi i-a adresat acesteia mai multe injurii, numind-o "scroafă", "vită încălţată" sau "pitica dracului".

În plin scandal, fratelui lui Corneliu Vadim Tudor i s-a făcut rău şi a fost dus de un echipaj SMURD la Spitalul Militar. Generalul în rezervă Marcu Tudor are probleme cardiace de mai mulţi ani.

Europarlamentarul susţine că actele privind revendicarea imobilului sunt false şi că aşteaptă soluţionarea contestaţiilor pe care le-a înaintat.

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor va fi urmărit penal pentru că a împiedicat executarea sediului partidului. Parchetul General a anunţat miercuri începerea urmăririi penale a liderului PRM.

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor PRM scandal
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close