Antena 3 CNN Politică Corneliu Vadim Tudor, după evacuarea PRM din sediu: Îi vom bombarda cu procese

Corneliu Vadim Tudor, după evacuarea PRM din sediu: Îi vom bombarda cu procese

Corneliu Vadim Tudor, după evacuarea PRM din sediu: Îi vom bombarda cu procese
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Ian 2011   •   08:09

Corneliu Vadim Tudor a anunţat că va ataca decizia prin care PRM a fost evacuat din sediu. Preşedintele partidului a cedat în faţa executorului judecătoresc, marţi seară, după 16 ore de proteste. Vadim Tudor este nemulţumit şi de poliţişti, pe care îi acuză că i-ar fi agresat pe membrii PRM aflaţi în clădire.

"Întrucât au început să lovească femeile, soţiile colegilor noştri de partid, pe soţia vicepreşedintelui PRM Florin Simion au lovit-o, au bruscat-o, o femeie suferindă, au lovit-o şi pe Elena Pascu, câtăreaţă de romanţe. Pentru a proteja femeile, am gândit că cel mai înţelept cedează, deocamdată, pentru că mâine (n.r. miercuri) îi vom bombarda cu procese, cu acţiuni în instanţă", a anunţat liderul PRM.

C.V. Tudor, după evacuarea PRM


Scandalul a început în sediul clădirii, când executorul judecătoresc i-a prezentat preşedintelui PRM decizia de evacuare. Corneliu Vadim Tudor şi-a pierdut complet răbdarea atunci când a fost invitat să părăsească clădirea. A aruncat cu apă spre executorul judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc şi i-a adresat acesteia mai multe injurii, numind-o "scroafă", "vită încălţată" sau "pitica dracului".

În plin scandal, fratelui lui Corneliu Vadim Tudor i s-a făcut rău şi a fost dus de un echipaj SMURD la Spitalul Militar. Generalul în rezervă Marcu Tudor are probleme cardiace de mai mulţi ani.

Europarlamentarul susţine că actele privind revendicarea imobilului sunt false şi că aşteaptă soluţionarea contestaţiilor pe care le-a înaintat.

Evacuare cu scandal la sediul PRM


 


×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor PRM evacuare procese
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close