Antena 3 CNN Politică Corneliu Vadim Tudor, trimis în judecată pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti

Corneliu Vadim Tudor, trimis în judecată pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti

Corneliu Vadim Tudor, trimis în judecată pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Apr 2011   •   11:24

Procurorii Parchetului instanţei supreme l-au trimis în judecată, marţi, pe liderul PRM Corneliu Vadim Tudor pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecãtoreşti privind evacuarea din luna ianuarie a sediului Partidului România Mare din strada Emile Zola, informează Mediafax.

Decizia vine în urma evenimentelor din 4 ianuarie 2011, când preşedintele PRM s-a împotrivit executării silite prin exercitarea unor acte de violenţă fizică şi ameninţări la adresa executorului judecătoresc şi smulgerea documentelor legale de executare, pe care le-a aruncat.

Corneliu Vadim Tudor a declarat pentru Antena 3, că ceea ce se întâmplă este o ruşine pentru Justiţia Română şi nu are de gând să se preocupe cu "oameni care falsifică actul justiţiei".

Conform europarlamentarului, acuzaţiile de tulburare a liniştii publice sunt nefondate, evenimentele petrecându-se în biroul din sediul PRM.

Preşedintele PRM a declarat că se va prezenta la proces, dar reclamă faptul că nu i s-au acceptat martori sau probe în cadrul acestuia. "Mai rău ca în procesul lui Kafka, mai rău ca în procesele şi epurările de pe vremea lui Stalin" continuă europarlamentarul.

 


×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor judecata ultraj
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close