Antena 3 CNN Politică Corneliu Vadim Tudor va fonda Alianţa Naţională Antisărăcie şi va candida la preşedinţie

Corneliu Vadim Tudor va fonda Alianţa Naţională Antisărăcie şi va candida la preşedinţie

Corneliu Vadim Tudor va fonda Alianţa Naţională Antisărăcie şi va candida la preşedinţie
12 Dec 2008   •   14:52

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor are intenţii serioase: el a anunţat vineri că, pentru 2009, şi-a propus să candideze la preşedinţia ţării. De asemenea, intenţionează să formeze ?un pol al Opoziţiei unite", care să se numească Alianţa Naţională Antisărăcie.
El poartă discuţii cu unele sindicate şi cu "partide care nu se regăsesc nicăieri şi care au un cuvânt de spus", pentru formarea unui asemenea pol.
Alianţa Naţională Antisărăcie, spune liderul PRM, va fi înscrisă la Tribunal, apoi va fi gata să participe la alegerile parlamentare anticipate. "În perioada următoare vom înscrie la tribunal această nouă formaţiune şi sub semnul ei vom participa la alegerile anticipate din 2009", a explicat liderul PRM.
Nu se ştie din partea cărei formaţiuni va participa Vadim Tudor la prezidenţiale, cert este că "Voi candida la preşedinţie din partea poporului român şi-mi voi zdrobi candidaţii, cum i-am zdrobit în 2000!", a susţinut liderul PRM.
Liderul PRM a recunoscut că partidul său a sărăcit şi nu mai beneficiază nici de "subvenţia guvernamentală" prevăzută pentru partidele parlamentare. "Trebuie plătite chiriile, trebuie să dăm salarii, ne mai restrângem de la alte cheltuieli şi vom supravieţui", a precizat liderul PRM.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor presedinte alegeri
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close