Antena 3 CNN Politică Costuri mai mari cu 1 milion de euro faţă de cât se prevăzuse, pentru referendumul de pe 22 noiembrie

Costuri mai mari cu 1 milion de euro faţă de cât se prevăzuse, pentru referendumul de pe 22 noiembrie

Costuri mai mari cu 1 milion de euro faţă de cât se prevăzuse, pentru referendumul de pe 22 noiembrie
Sursa foto: referendum
13 Noi 2009   •   23:09

Referendumul "ieftin" promis de Traian Băsescu scoate tot mai mulţi bani de la buget. Ministrul interimar al internelor, Vasile Blaga, a anunţat că referendumul va costa cu aproape un milion de euro peste cât de stabilise.

Guvernul a decis ca la alegerile prezidenţiale şi referendum să fie folosite două tabele electorale. În plus, pentru a preveni frauda electorală persoanele care votează în secţiile speciale vor completa două declaraţii pe propria răspundere.

Schimbările pe care Guvernul le-a adoptat pentru organizarea referendumului pentru Parlamentul Unicameral atrag după sine şi costuri suplimentare.

La sfârşitul lunii octombrie, bugetul Ministerului Administraţiei şi Internelor a fost suplimentat de Guvern cu 2,4 milioane lei pentru organizarea referendumului. Recent, Guvernul a suplimentat şi bugetul Ministerului Afacerilor Externe, cu 190.000 lei, tot pentru acoperirea cheltuielilor aferente referendumului.



Antena 3

×
Subiecte în articol: referendum vasile blaga costuri
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close