Antena 3 CNN Politică Creţu: Becali nu a făcut rău României în Parlamentul European, mai mult rău a făcut Monica Macovei

Creţu: Becali nu a făcut rău României în Parlamentul European, mai mult rău a făcut Monica Macovei

Creţu: Becali nu a făcut rău României în Parlamentul European, mai mult rău a făcut Monica Macovei
de S.T.    |    14 Mar 2014   •   15:13

Europarlamentarul PSD Corina Creţu a declarat, vineri, la Timişoara, că Gigi Becali "şi-a făcut treaba" în Parlamentul European şi nu a făcut rău României, în timp ce "mai mult rău a făcut Monica Macovei", transmite Mediafax.

"Cred că domnul Becali nu a făcut rău României în Parlamentul European, mai mult rău a făcut Monica Macovei. El şi-a făcut treaba, a venit la Bruxelles, şi-a făcut treaba acolo. Domnul Becali e unde e, nu cred că mai e acum un subiect pentru Parlamentul European", a spus, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara, Corina Creţu.

Europarlamentarul a adăugat că echipa PSD din Parlamentul European deşi a fost una performantă, a trebuit să lupte cu colegii români de la alte partide.

"Cred că echipa noastră din Parlamentul European a fost una performantă în acest mandat. Pe parcursul celor cinci ani de mandat a trebuit să ne luptăm cu colegii noştri, ceea ce nu s-a mai întâmplat în alte state", a spus Creţu.

"Vreau să-mi aduc aminte chipul copiilor mei, al nevestei mele şi al mamei". Cuvintele DISPERATE ale lui Gigi Becali, din închisoare


În aceeaşi conferinţă de presă, europarlamentarul PSD Daciana Sârbu a declarat că Monica Macovei a făcut rău României, având sprijinul popularilor europeni.

"Avem datoria să nu îi lăsăm pe oameni să uite ce au făcut câţiva colegi de la PDL împotriva României. Avem datoria să le amintim acest lucru şi să le explicăm de ce grupul socialist ar trebui să fie majoritar în Parlament pentru că susţinerea trebuie să vină de acolo. Ştiţi bine ce a făcut Monica Macovei la Bruxelles, cu sprijinul popularilor şi noi a trebuit să explicăm că lucrurile nu stau aşa. Ştiţi şi ce susţinere a avut Traian Băsescu acolo. Aceşti cinci ani au fost pentru noi foarte dificili. Cam toată activitatea noastră ca grup compact a avut legatură cu acest subiect", a spus Daciana Sârbu.

Citeşte şi:

Răsturnare de situaţie în cazul GRAŢIERII lui Gigi Becali. Băsescu: "Mă gândesc profund la asta"





×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close