Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Această secretomanie afişată cu mândrie de preşedinte nu este firească

Crin Antonescu: Această secretomanie afişată cu mândrie de preşedinte nu este firească

Crin Antonescu: Această secretomanie afişată cu mândrie de preşedinte nu este firească
Sursa foto: Foto: Videonews
14 Sep 2011   •   15:18

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercurea aceasta că liberalii salută semnarea documentelor dintre România şi Statele Unite, cu ocazia vizitei preşedintelui României la Washington.

Antonescu a precizat că partidul pe care îl conduce s-a pronunţat dinainte favorabil în această privinţă şi poziţia rămâne aceeaşi, deoarece este vorba despre nişte lucruri de mare importanţă şi care pun în joc interesul naţional pe termen lung al României.

Liderul PNL a adăugat însă că nemulţumirea liberalilor este una de natură procedurală şi nu anecdotică, iar Traian Băsescu trebuia să trateze aceste fapte politice cu transparenţă maximă. Antonescu susţine că preşedintele trebuia să aibă înainte de semnare o discuţie cu reprezentanţii opoziţiei, aşa cum este normal într-un stat normal, democratic. De asemenea el a subliniat că secretomania afişată cu mândrie a preşedintelui României nu este firească şi a fost straniu şi oarecum jenant faptul că nimeni în afară de Băsescu şi câţiva apropiaţi ai acestuia nu ştia ce face şi discută acesta în America.

Preşedintele liberalilor a mai declarat că din punctul său de vedere, nivelul de reprezentare al vizitei a fost sub cel al importanţei documentelor semnate, iar evenimentul putea fi marcat printr-o întâlnire oficială.

 




×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close