Antena 3 CNN Politică Revine Crin Antonescu în viața politică? Alina Gorghiu: "L-am invitat pe Crin Antonescu să candideze pe listele PNL"

Revine Crin Antonescu în viața politică? Alina Gorghiu: "L-am invitat pe Crin Antonescu să candideze pe listele PNL"

Revine Crin Antonescu în viața politică? Alina Gorghiu: "L-am invitat pe Crin Antonescu să candideze pe listele PNL"
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Oct 2016   •   20:11

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a fost invitatul special al lui Radu Tudor, în ediția de duminică seară a emisiunii Punctul de Întâlnire.

Radu Tudor a început discuția cu un experiment jurnalistic inedit, cu întrebări speciale din partea realizatorilor Antena 3 pentru președintele PNL.

Prima întrebare a arealizatorului Adrian Ursu a fost dacă PNL se va alia cu PMP, în ipoteza în care PMP poate asigura o majoritate în Parlament, în urma alegerilor.

Aici, Alina Gorghiu a fost tranșantă și a răspuns scurt: Nu.

A doua întrebare a lui Adrian Ursu s-a referit la o revenire a lui Crin Antonescu în politică, din partea PNL și Alina Gorghiu a recunoscut că a avut o discuție privată cu Crin Antonescu, exact pe acest subiect.

“Mi-aș fi dorit tare mult să îl văd activ în viața politică. Este opțiunea dânsului de a rămâne mai pe margine. Evident că i-am făcut invitația de a candida pe listele PNL. Este opțiunea dânsului, o respect.”

A treia întrebare a lui Adrian Ursu a fost dacă PNL are de gând să mărească salariile parlamentarilor. Iată răspunsul Alinei Gorghiu:

“Cât despre salarii, nu aș duce discuția deloc în derizoriu, discuția este foarte serioasă. Salariile în România, dacă vrei să ai un Parlament credibil, trebuie mărite. Administrația trebuie să fie eficientă, ca să nu stea să se gândească la diverse alte metode de a face bani. Dacă nici PNL nu va spune că este nevoie de salarii decente în administraie, să nu stea de dimineață până seară pe Facebook, înseamnă că nu mai suntem PNL. Salarii decente înseamnă că simți că ești preocupat de jobul tău.”

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close