Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, amintiri despre Teldrum, din perioada în care era parlamentar de Teleorman

Crin Antonescu, amintiri despre Teldrum, din perioada în care era parlamentar de Teleorman

Crin Antonescu, amintiri despre Teldrum, din perioada în care era parlamentar de Teleorman
Sursa foto: foto: Agerpres
11 Aug 2017   •   13:29

Fostul președinte PNL Crin Antonescu a vorbit într-un interviu despre Teldrum și perioada în care era parlamentar de Teleorman.

"În 2012, eu am candidat într-adevăr la Teleorman, dar – cum vă aduceți probabil aminte – eram și liderul partidului la nivel național și co-liderul USL-ului. Campania electorală propriu-zisă a fost la nivelul întregii țări. În Teleorman, am făcut, într-adevăr, campanie împreună cu Liviu Dragnea și cu Marin Almăjanu (care atunci era președintele PNL Teleorman) și mergând la 7-8 întâlniri electorale în Alexandria și în mai multe comune din colegiul meu, dar erau întâlniri de campanie obișnuite (nu stătea lumea la povești).

În 2000-2004 (când eram adversari politici), după trecerea lui Liviu Dragnea de la PDL la PSD (el conducea atunci Consiliul Județean), erau discuții de natură politică. Dar o dată că n-am auzit nimic despre aceste lucruri (posibile ilegalități din imperiul lui Dragnea – n.r.) și nu cunosc niciun fel de detalii – n-am auzit nici măcar la nivel de discuție.

Au fost după aceea articolele de presă pe care le-am văzut și eu și pe care le știți. Discuțiile se purtau la nivelul organizației politice în legătură cu modul în care se coopera sau în legătură cu modul în care existau confruntări la nivelul Consiliului Județean. Ei n-au avut o relație foarte rea acolo nici în 2000-2004. În linii mari, față de alte locuri, am avut o colaborare destul de bună”, a spus Antonescu, pentru PSnews.ro.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Crin Antonescu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close