Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu apelează şi el la consilieri americani

Crin Antonescu apelează şi el la consilieri americani

Crin Antonescu apelează şi el la consilieri americani
Sursa foto: crin antonescu
18 Mai 2009   •   03:47

După modelul majorităţii candidaţilor la preşedinţie, Crin Antonescu apelează şi el la consilieri americani pentru a accede în cea mai înaltă funcţie în stat. Candidatul Partidului Naţional Liberal l-a angajat pe Sam Patten, care a lucrat pentru campania preşedintelui George W. Bush în 2000, dar şi la cea a preşedintelui Viktor Iuşcenko, în Ucraina, şi la o altă revoluţie portocalie, în Georgia.
Acesta a fost deja în România, la Delegaţia Permanentă a PNL, şi nu l-a scăpat din ochi pe liderul PNL, traducându-i-se fiecare cuvânt al discursului lui Antonescu, scrie Cotidianul.
Pe lângă acesta, surse din PNL au precizat că se negociază şi cu o firmă de consultanţă apropiată Partidului Democrat din SUA. Aceasta ar fi lucrat pentru Hillary Clinton în recentul ei duel cu Barack Obama.
De asemenea, campania prezidenţială va fi condusă de fostul deputat Rareş Mănescu, cel care conduce la nivel central şi campania pentru alegerile europarlamentare. Momentan, Crin Antonescu este consiliat de Petre Roman (exclusiv consultanţă politică), Cătălin Harnagea (politic şi logistic), Petre Berteanu (fost consilier prezidenţial al lui Emil Constantinescu) şi pe Dan Zamfir (organizare), ultimul un nume mai puţin cunoscut, fost consilier municipal.
Dar şi de avocatul Aurelian Pavelescu, şi senatorul PNL Mircea Diaconu, dar şi fostul deputat PSD Dan Mihalache, fost şef al Departamentului analize şi sinteze al social democraţilor. În plus, partidul a hotărât ca fosta purtătoare de cuvânt a guvernului, Camelia Spătaru, a fost numit director de comunicare al PNL.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu candidat la presedintie
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close