Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, atac dur la adresa Alinei Gorghiu

Crin Antonescu, atac dur la adresa Alinei Gorghiu

Crin Antonescu, atac dur la adresa Alinei Gorghiu
Sursa foto: sursa foto: Agerpres/Facebook
29 Noi 2016   •   17:48

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni că USL a fost „o greşeală“ şi a exclus o alianţă cu PSD după alegeri.

„Sunt momente în destinul recent al PNL pe care ar fi trebuit să le recunoaştem ca greşeli, mai repede decât acum, USL-ul este unul dintre momentele acelea. Au fost şi altele. (...) Categoric, ideea de USL a fost o greşeală, nu poţi să te aliezi cu PSD-ul şi să crezi că vei rămâne neviciat, nevătămat şi neatins de tarele PSD, dar este istorie", a spus Alina Gorghiu în emisiunea ''Subiectiv'' de la Antena 3.

Fostul lider liberal Crin Antonescu a reacționat dur la declarația Alinei Gorghiu. Acesta subliniază că în perioada alianţei PNL-ului cu PSD-ul, PNL a obţinut cel mai mare număr de aleşi locali din istorie.

„Eu, sigur am o altă părere, eu nu mi-am schimbat nici motivele şi nici intenţiile pentru care am participat la construirea USL, nici intenţiile cu care am participat la construcţia acestui proiect politic. Ce pot să spun, însă, foarte clar, pentru că aici nu mai e vorba de evaluări, ci este vorba despre fapte concrete şi aici mă despart categoric de doamna preşedinte în evaluarea conform căreia PNL ar fi fost în USL ultima roată la căruţă. PNL a avut foarte clar un principiu al parităţii, deci nu cred că în toată această perioadă din punct de vedere al imaginii, al modului în care s-au făcut discursurile politice, al modului în care s-au desfăşurat acţiunile USL, putem vorbi despre ultima roată la căruţă. Este o expresie nefericită pentru rolul jucat de PNL în USL. Să nu uităm, totuşi, că în urma acestei construcţii politice, PNL-ul de atunci a obţinut în alegerile locale scoruri record, un număr de poziţii record, cu mult mai multe decât în actuala formulă PNL-PDL. Să nu uităm de Guvernele USL, în care PNL a deţinut paritate şi ministere foarte importante“, a declarat Crin Antonescu pentru stiripesurse.ro.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Alina Gorghiu
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close