Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, atac la adresa lui Tăriceanu: Legile contra cărora "luptă" au semnătura lui, ca premier

Crin Antonescu, atac la adresa lui Tăriceanu: Legile contra cărora "luptă" au semnătura lui, ca premier

Crin Antonescu, atac la adresa lui Tăriceanu: Legile contra cărora "luptă" au semnătura lui, ca premier
23 Dec 2018   •   20:02

Fostul lider PNL Crin Antonescu îi aduce aminte actualului lider ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, că legile împotriva cărora luptă şi le critică au fost adoptate exact în perioada în care se afla în fruntea guvernului. 

Invitat la televiziunea publică, fostul președinte al PNL a afirmat că Tăriceanu ar trebui să le spună românilor că iniţiativele legislative şi protocoalele pe care acum le critică au fost date pe când el se afla în fruntea Guvernului. 

"Poate că în lunga sa carieră politică acum este într-o situație ceva mai convenabilă pentru domnia sa, dar până în momentul în care devine eroul luptei împotriva statului de drept. Când devine eroul luptei împotriva statului de drept trebuie să facă un lucru. Să-și aducă aminte și să spună «români, am uitat ceva. Și voi ați uitat dar eu nu ar trebui să uit. Legile Macovei le-am dat eu, Tăriceanu». Legile Macovei, pe seama cărora se pune atâta nenorocire, au fost angajate, răspunderea este angajată de prim-ministru. Macovei nu a fost niciodată prim-ministru, a declarat Crin Antonescu, duminică la TVR 1.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu atac Tariceanu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close