Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: ?Avem de-a face cu o ofensivă a clanului Băsescu asupra statului?

Crin Antonescu: ?Avem de-a face cu o ofensivă a clanului Băsescu asupra statului?

Crin Antonescu: ?Avem de-a face cu o ofensivă a clanului Băsescu asupra statului?
Sursa foto: Crin Antonescu
23 Aug 2009   •   15:23

Preşedintele Traian Băsescu patronează un sistem dubios şi îi trădează pe cei care l-au votat în urmă cu cinci ani. Aceasta este părerea liderului PNL, Crin Antonescu. ?Practic avem de-a face cu o ofensivă a clanului Băsescu asupra statului român?, spune liderul liberal. Deşi nu a apărut pentru o perioadă în peisajul public, Antonescu a vorbit duminică despre ofensiva clanului Băsescu împotriva statului român, referindu-se la scandalul în care a fost implicat fratele preşedintelui, dar şi al situaţia creată de Elena Udrea la comisia care o anchetează.

Liderul PNL a lansat câteva atacuri dure la adresa lui Traian Băsescu. Crin Antonescu este de părere că şeful statului trebuia să ceară demisia Elenei Udrea, după ce ministrul a decis să ignore Parlamentul şi să nu participe la comisia care anchetează contractele de la ministerul turismulul. Tot în acest caz, liberalii se gândesc să ceară revocarea din funcţie a Preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

?Preşedintele ar fi trebuit, pe de-o parte, să ceară primului ministru s-o dea afară pur şi simplu pe doamna ministru. Ar fi terbuit în al doilea rând să ceară demisia doamnei preşedinte al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, pentru modul în care, în calitate de preşedinte al Camerei, blochează, sau încearcă să blocheze, o anchetă parlamentară?, este de părere liderul liberal.

Şi mai grav este că Traian Băsescu nu a cerut instituţiilor din subordinea Administraţiei Prezidenţiale să verifice exact care a fost implicarea fratelui său într-o firmă cu activităţi în domeniul armamentului, mai susţine liderul PNL: ?Noi nu putem accepta ideea că un preşedinte nu este informat, sau se preface că nu este informat?

De aceea, Antonescu e de părere că actualul model de preşedinte trebuie schimbat.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close