Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Băsescu încearcă să consolideze un electorat al său şi al PDL. Este aberant

Crin Antonescu: Băsescu încearcă să consolideze un electorat al său şi al PDL. Este aberant

Crin Antonescu: Băsescu încearcă să consolideze un electorat al său şi al PDL. Este aberant
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Noi 2012   •   07:21

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, consideră că, prin declaraţiile pe care le-a făcut, preşedintele Băsescu a recunoscut că doreşte să conducă dictatorial, nedemocratic şi neconstituţional România. Crin Antonescu a precizat duminică seară la Sinteza Zilei că premierul Ponta nu a fost surprins de atitudinea preşedintelui deşi a încercat să fie prietenos cu acesta.

Întrebat dacă i se pare că preşedintele Traian Băsescu a încălcat Constituţia, Antonescu a precizat că, "în spirit", şeful statului a făcut acest lucru.
   
"În spirit, da, dar nu în măsura în care am putea de pildă să discutăm despre o suspendare (...), în spririt, însă, da", a spus Antonescu.
   
El a susţinut că "jocul" lui Traian Băsescu este unul electoral, care are alte coordonate decât altă dată, în condiţiile în care, potrivit aprecierii liderului PNL, Traian Băsescu "nu mai contează" în campania electorală internă şi chiar ar putea să scadă scorul "fragil" al PDL.

"Traian Băsescu nu face decât să înceace să consolideze un electorat al său şi încearcă să facă un joc prin care încearcă să se prezinte drept singurul garant al occidentalismului, europenismului. Este aberant", a mai spus Crin Antonescu.



×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea Antena 3 pdl
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close