Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Candidatul pentru funcţia de premier din partea USL va fi Victor Ponta

Crin Antonescu: Candidatul pentru funcţia de premier din partea USL va fi Victor Ponta

Crin Antonescu: Candidatul pentru funcţia de premier din partea USL va fi Victor Ponta
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Mai 2011   •   18:28

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că preşedintele PSD, Victor Ponta, va fi candidatul USL pentru funcţia de premier, în cazul în care prim-ministrul Emil Boc va demisiona, conform Agerpres. 

“USL vorbeşte foarte clar de un partaj. Candidatul la preşedinţie aparţine unui partid, iar la funcţia de premier celuilalt, dar nu este o decizie luată. Dacă Boc demisionează, USL face propunerea de candidat şi foarte probabil va fi Victor Ponta. Nu acceptăm nici pe Mihai Tănăsescu şi nici altă propunere a preşedintelui Băsescu”, a precizat Antonescu.

Liderul liberal a fost întrebat de jurnalişti ce expertiză economică are Victor Ponta pentru funcţia de premier. Antonescu a răspuns: “Are aceeaşi expertiză ca Boc, Tăriceanu, Năstase sau Jacques Chirac, când a câştigat primăria Parisului. Nu scrie nicăieri că premierul trebuie să fie expert, ci om politic cu o susţinere politică solidă.”

Liderul liberal a adăugat că Uniunea Social Liberală pregăteşte o moţiunea de cenzură împotriva Guvernului care va fi depusă, cel mai probabil, în luna iunie.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close