Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Candidatura domnului Radu Duda nu influenţează candidatura mea

Crin Antonescu: Candidatura domnului Radu Duda nu influenţează candidatura mea

Crin Antonescu: Candidatura domnului Radu Duda nu influenţează candidatura mea
Sursa foto: Principele Radu Duda
14 Apr 2009   •   16:46

Candidatura la prezidenţiale a Principelui Radu nu afectează PNL a declarat viitorul candidat prezidenţial al acestui partid, liderul Crin Antonescu. În opinia preşedintelui liberal, cursa pentru Cotroceni este o competiţie deschisă. Antonescu a informat speculaţiile cu priviare la un eventual sprijin al omului de afaceri Dinu patriciu pentru principele-candidat, subliniind că acesta este "un membru disciplinat şi devotat" PNL.
"Candidatura principelui Radu, de fapt candidatura domnului Radu Duda, pentru că eu în această calitate îl iau drept candidat (...) - pentru că dacă ar fi candidatura Casei Regale intrăm în alte discuţii -, nu influenţează (propria candidatură - n.r.), după cum nici posibila candidatură a domnului Talpeş nu influenţează. E o competiţie deschisă, există dreptul fiecărui cetăţean român. Nu are de ce să influenţeze nici intenţia, nici pregătirea noastră, nici tot proiectul nostru politic în această privinţă", a comentat Antonescu.
Unii analişti politici, dar şi politicieni au sugerat că demersul electoral al principelui Radu ar putea afecta şansele de vot ale liderul PNL, Crin Antonescu care se bazează pe atragerea electoratului de dreapta în cursa pentru funcţia de presedinte al statului.
În ceea ce priveşte posibila susţinere a principelui Radu de către Dinu Patriciu, preşedintele PNL a arătat că omul de afaceri liberal "a dat un răspuns foarte clar la această chestiune". "Cred că nici nu putea da un alt răspuns, atâta vreme cât e membru al PNL, un membru disciplinat şi devotat", a subliniat Antonescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close