Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu citează din Lenin pentru studenţii liberali: Învăţaţi! Învăţaţi de toate! Învăţaţi tot!

Crin Antonescu citează din Lenin pentru studenţii liberali: Învăţaţi! Învăţaţi de toate! Învăţaţi tot!

Crin Antonescu citează din Lenin pentru studenţii liberali: Învăţaţi! Învăţaţi de toate! Învăţaţi tot!
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Mai 2013   •   15:00
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, le-a transmis, sâmbătă, studenţilor liberali, reuniţi la Bucureşti pentru alegerea structurii de conducere, celebrul îndemn al lui Lenin, el spunându-le: "Învăţaţi! Învăţaţi de toate! Învăţaţi tot!".
"Ce aş putea să spun în încheiere pentru dumneavostră, pentru studenţii liberali? Pentru oameni cu simţul umorului, ca noi, oricât risc, de amintirea lui Lenin ar putea exista, nu există decât un singur cuvânt: ''Învăţaţi!", a spus Antonescu, conform Mediafax.
El a spus că un politician va da cu atât mai multă calitate actului politic cu cât în cap va avea mai multă cultură, informaţie şi valori.
"Politica nu e o formă a culturii, e o formă a civilizaţiei. Dar cu cât mai multă cultură, cu cât mai multă informaţie, cu cât mai multe criterii şi valori în capul unui politician, cu atât mai bune politici publice, cu atât mai multă calitate în viaţa politică şi actul politic, cu atât mai multă consistenţă, forţă pentru un partid care a fost şi va rămâne mereu de dreapta prin rolul pe care îl acordă elitelor", a spus Antonescu.
El le-a adresat îndemnul lui Lenin de a învăţa pentru a deveni o elită. "Sunteţi, trebuie să fiţi, şi asta se câştigă doar învăţând, învăţând tot, învăţând tot ce se poate, punând cap la cap lucruri care par disparate, gândindu-vă cu experianţa zilei de ieri la ziua de mâine, numai învâţănd puteţi fi o elită, numai fiind o elită  puteţi servi acest partid, numai cu oameni de elită în fruneta sa acest partid poate servi România", a subliniat Antonescu.
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close