Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Dacă stătea în puterea mea să exclud un membru, m-aş fi gândit la Dinu Patriciu

Crin Antonescu: Dacă stătea în puterea mea să exclud un membru, m-aş fi gândit la Dinu Patriciu

Crin Antonescu: Dacă stătea în puterea mea să exclud un membru, m-aş fi gândit la Dinu Patriciu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
13 Aug 2011   •   11:25
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seară, în cadrul emisiunii "Vorbe Grele”, la Antena 3, că dacă ar fi avut atribuţii în acest sens, ar fi recurs la excluderea din PNL a lui Dinu Patriciu.

"Eu nu am pus această problemă. Eu fac ceea ce-mi stă în puteri, în general, în politică. Dacă prin atribuţiile statutare ar fi stat în puterea mea, ca preşedinte, să propun excluderea unui membru, m-aş fi gândit foarte serios dacă mai e normal ca domnul Dinu Patriciu, după ceea ce face, cu toate organismele şi persoanele închiriate în acest scop, de la "Caţavencii” la Mircea Dinescu, ce face cu Partidul Naţional Liberal şi ce face pro-Băsescu, mai trebuie să fie membru. Nu stă în puterea mea şi, ca atare, nu-mi pierd timpul”, a declarat Antonescu, vineri seară în cadrul emisiunii „Vorbe Grele” la Antena 3.

Preşedintele PNL a adăugat că Dinu Patriciu "este un mult prea cunoscut ca să nu fie judecat şi de membrii partidului şi de opinia publică după ce face sau nu face, nu după calitatea formală sau de membru al partidului”.



×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close