Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Demersurile USL de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, aproape de final

Crin Antonescu: Demersurile USL de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, aproape de final

Crin Antonescu: Demersurile USL de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, aproape de final
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Dec 2011   •   14:19

Demersurile USL de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu se apropie de final. Liderul PNL,Crin Antonescu, a anunţat că la începutul săptămânii viitoar, documentul privind suspendarea şefului statului va fi dezbătut în grupurile parlamentare, pentru ca mai apoi să fie supus dezbaterii publice.

"În ceea ce priveşte acest document, el este aproape finalizat. Va fi prezentat lunea viitoare, va fi dezbătut în grupurile parlamentare, apoi supus, în forme pe care le vom anunţa, unei ample dezbateri publice", a spus Antonescu.

Liderul PNL a subliniat că demersul de suspendare este destinat unei ample dezbateri publice, pentru care USL doreşte să obţină o susţinere publică masivă.

"Este, cum am spus de la început şi nu au înţeles toţi cei care au ascultat, un demers care nu e destinat în acest moment Parlamentului actual, ci este un demers destinat unei ample dezbateri publice, pentru care dorim susţinere publică masivă. Nu priveşte doar jocul dintre partide, doar jocul din interiorul Parlamentului, un Parlament oricum care şi-a pierdut legitimitatea din motive binecunoscute, e o temă a întregii societăţi", a precizat Antonescu, citat de Mediafax.


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close