Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu despre Dinu Patriciu: Poate să se asocieze cu cine vrea, să facă ce vrea

Crin Antonescu despre Dinu Patriciu: Poate să se asocieze cu cine vrea, să facă ce vrea

Crin Antonescu despre Dinu Patriciu: Poate să se asocieze cu cine vrea, să facă ce vrea
Sursa foto: Foto: INTACT Images
31 Iul 2011   •   20:47
Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, în direct la Antena 3, că a evitat să facă declaraţii în raport cu Dinu Patriciu până la acest moment, dar că un lucru este foarte clar: "Poate să se asocieze cu cine vrea, să facă ce vrea, să exprime aceste lucruri. Însă, este o chestiune de caracter şi de consecvenţă, dacă atunci când Traian Băsescu îl sălta de pe stradă, ca pe un infractor, atunci când era victima unui abuz şi noi i-am fost alături şi dacă astăzi, când partidul acesta este la greu Dinu Patriciu alege să joace un alt rol. Este opţiunea domniei sale.

De asemenea, liderul liberal a adăugat că este datoria sa, ca lider al PNL şi copreşedintel al USL, să spună că Dinu Patriciu minte. "Este o minciună completă afirmaţia lui Dinu Patriciu că ar avea cea mai mică legătură cu constituirea USL, cu negocierea termenilor protocolului”.

Totodată, Antonescu a arătat că aportul lui Dinu Patriciu la constituirea USL nu există: "Adevărul este că Dinu Patriciu nu a avut şi nici nu a putut avea cea mai mică legătură cu acest demers politic. Nu a fost în nici un fel deranjat, consultat, nici de mine, nici de liderii PSD”, a completat Antonescu.
 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Dinu Patriciu PNL USL partide
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close