Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, despre gestul de a pleca înainte de discursul lui Băsescu: „A fost simbolic, nu ostentativ”

Crin Antonescu, despre gestul de a pleca înainte de discursul lui Băsescu: „A fost simbolic, nu ostentativ”

Crin Antonescu, despre gestul de a pleca înainte de discursul lui Băsescu: „A fost simbolic, nu ostentativ”
de M.T.    |    26 Aug 2013   •   21:03

Gestul lui Crin Antonescu de a pleca înainte de discursul lui Traian Băsescu cu ocazia învestirii Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor a fost „unul simbolic, nu ostentativ”, a precizat preşedintele Senatului la Antena 3.

„Am plecat pentru a arăta public că discursul ce avea să urmeze nu mai poate prezenta nicio urmă de credibilitate. Un om care care, profitând de prerogativele sale, prelungeşte cu 45 de zile numirea unui ministru, iar apoi vine şi face morală că numirea respectivului ministru a durat prea mult nu mai poate fi credibil”, a spus Antonescu în cadrul emisiunii "Subiectiv".

Liderul liberal a recunoscut că gestul său a fost unul nepoliticos şi că nu i-a făcut nicio plăcere să reacţioneze astfel, dar a dăugat că nu va primi lecţii de politeţe din partea lui Traian Băsescu.

„Aşa cum a fost nepoliticos din partea mea să plec atunci când preşedintele a început să vorbească, cel puţin la fel de nepoliticos a fost atunci când domnia sa, în faţa Parlamentului României, a ieşit din sală”, a spus Antonescu.

„Este un gest simbolic, nu unul ostentativ, pe care nu mi-a făcut plăcere să-l fac, dar pe care am simţit nevoia să-l fac. N-am tulburat nicio ceremonie, învestirea propriu-zisă se încheiase”, a concluzionat preşedintele Senatului.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close