Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: E momentul să răsturnăm acest Guvern (VIDEO)

Crin Antonescu: E momentul să răsturnăm acest Guvern (VIDEO)

Crin Antonescu: E momentul să răsturnăm acest Guvern (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Sep 2010   •   12:38

Liderul PNL, Crin Antonescu, a susţinut o declaraţie de presă la scurt timp după ce Vasile Blaga şi-a anunţat decizia de a demisiona din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor. Preşedintele PNL a făcut apel la opoziţie să promoveze moţiunea de cenzură şi să răstoarne actualul Guvern.

?România nu are prim ministru şi Guvern. Ne asemănăm cu o republică bananieră. Preşedintele destituie şi promulgă legi în funcţie de dispoziţia sa?, este de părere Crin Antonescu.

?PNL a luat decizia de a cere Partidului Social Democrat ca în cursul saptămânii să finalizăm discuţiile pentru un program al unui guvern de criză şi să accelerăm o moţiune de cenzură. Criza se amplifică, protestele au început. Credem că e momentul ca opoziţia să promoveze moţiunea de cenzură şi să răsturnăm acest Guvern, să dăm un Guvern care să treacă peste această situaţie dificilă", a continuat preşedintele PNL.

?Trebuie să înţelegem că s-a ajuns mult prea departe şi că nu putem menţine un guvern fantomă, cu un prim-ministru iresponsabil care anunţă ca o păpuşă mecanică că renuntă la serviciile unui minister pentru că aşa a zis stăpânul său?, a adăugat liderul PNL.

Crin Antonescu a făcut un apel la toţi oamenii politici din România să promoveze moţiunea de cenzură şi să facă tot cea este posibil pentru a răsturna Guvernul. ?Apelul meu este să lăsăm deoparte orice considerente de natură electorală şi să facem tot ce ne sta în putinţă să oferim României o alternativă de guvernare?, a concluzionat preşedintele PNL.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu guvern demisie opozitie
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close