Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Este plecarea celui mai incompetent, mai corupt și mincinos Guvern din istoria României

Crin Antonescu: Este plecarea celui mai incompetent, mai corupt și mincinos Guvern din istoria României

Crin Antonescu: Este plecarea celui mai incompetent, mai corupt și mincinos Guvern din istoria României
Sursa foto: Foto: Antena 3
de N.B.    |    06 Feb 2012   •   11:30

Președintele Partidului Național Liberal a declarat, în urma anunțului făcut de Emil Boc care a decis să depună mandatul Guvernului, că această demisie este o victorie a tuturor celor care de la începutul anului au protestat, cerând o schimbare majoră politică în România.

”Este plecarea celui mai incompetent, mai corupt și mai minicinos Guvern din istoria României, cel puțin, de după 1989”, a spus liderul liberal.

Crin Antonescu susține că plecarea Givernului Boc este un prim pas pentru soluționarea crizei politice și este deschiderea drumlui către alegeri anticipate, ”singura formulă democratică solidă pentru reașezarea vieții politice românești pe un făgaș normal.

Demisia lui Emil Boc pune punct unei guvernări desprinse de realitate, de dorințele cetățenilor, indiferentă la orice formă de nemulțumire și dezinteresată de orice formă de dialog, a adăugat președintele PNL.

 



×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close