Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Guvernatorul BNR face afirmaţii generale şi promisiuni. Nu susţin o eventuală candidatură a sa la preşedinţie (VIDEO)

Crin Antonescu: Guvernatorul BNR face afirmaţii generale şi promisiuni. Nu susţin o eventuală candidatură a sa la preşedinţie (VIDEO)

Crin Antonescu: Guvernatorul BNR face afirmaţii generale şi promisiuni. Nu susţin o eventuală candidatură a sa la preşedinţie (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Oct 2010   •   12:28

Preşedintele PNL îl atacă însă pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, despre care spune că face afirmaţii generale şi promisiuni. Liderul liberal a mărturisit că nu ar susţine o eventuală candidatură a lui Isărescu la preşedinţia României.

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu îi trage puţin de mânecă pe politicienii români. El susţine că discursurile politice nu ar trebui să conţină referiri la problemele sensibile din sfera economică.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu spune că declaraţiile pe care guvernatorul BNR, Mugur Isărescu le-a făcut în ultima vreme au o..."generalitate strivitoare". În plus, ar ar avea tendinţa de a promite mai mult, din cauza apropierii alegerilor.

"Dacă ar dori să spună ceva de România, nu o afirmaţie generală de neatacat din Patagonia până în Suedia, ar spune că România trebuie condusă de oameni politici cu bune intenţii", a spus Antonescu, citat de Gândul.

Crin Antonescu îi cere guvernatorului BNR să spună lucruri concrete despre ce se întâmplă în România, în prezent.

"Ar fi cazul dacă vrea să ne spună ceva valabil acum şi aici şi anume că în România, indiferent ce impozitare facem şi de la cine împrumutăm, trebuie să se termine cu hoţia organizată din fruntea statului până jos, cu politizarea administraţiei, care a atins cote paroxistice?, a mai spus liderul PNL.

Crin Antonescu a afirmat că nu ar susţine candidatura guvernatorului BNR la Preşedinţia României.



Antena 3

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close