Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Îi rog pe români să numere voturile. Avem şansa să trecem în turul doi (VIDEO)

Crin Antonescu: Îi rog pe români să numere voturile. Avem şansa să trecem în turul doi (VIDEO)

Crin Antonescu: Îi rog pe români să numere voturile. Avem şansa să trecem în turul doi (VIDEO)
22 Noi 2009   •   21:25

?Îi rog pe susţinătorii mei să nu ia în seamă aceste sondaje profund minicinoase, îi rog să nu le facă jocul, şi să numerele voturile. Avem şansa să trecem în turul doi?, a spus Crin Antonescu, după prezentarea rezultatelor Exit Poll.


Candidatul liberal la prezidenţiale le-a mulţumit tinerilor care au participat la vot şi a vorbit despre o manipulare a sondajelor la care au luat parte Voiculescu, Vântu şi Băsescu.

"La ora 19:00 când institutele de sondare şi-au încheiat chipurile conturile, un milion de oameni erau la vot. Le mulţumesc din suflet tinerilor. Vă mulţumesc din suflet pentru că am arătat că se poate. Nu vreau să comentez manipularea pe care o fac sondajele. La ora 19:00, rezultatele erau mai strânse. Domnule Vântu, domnule Voiculescu, sfidaţi voinţa românuilor. Zeci de mii de oameni nu vor mai apuca să voteze, în vreme ce autobuzele lui Băsescu şi Geoană au votat de dimineaţă", a spus Crin Antonescu.

CRIN ANTONESCU, DUPĂ ANUNŢAREA EXIT POLL-URILOR


El a vorbit şi despre candidatul PSD la prezidenţiale, despre care a spus că "este prea trist pentru un rezultat aşa bun".

"Vom număra în această noapte voturile şi vom vedea cu toţii că votul dumneavoastră e mai puternic decât aceste manipulări. Domnului Geoană îi spun că era cam trist pentru un rezultat aşa de bun. Indiferent cine va câştiga această competiţie, noi am luptat cinstit", a mai spus Antonescu.

CRIN ANTONESCU, ÎNAINTEA ANUNŢĂRII REZULTATELOR EXIT POLL


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu alegeri manipulare
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close