Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu împlinește 57 de ani. Urarea lui Victor Ponta pentru fostul partener de alianță: ”De aceea nu ne vor ierta vreodată...”

Crin Antonescu împlinește 57 de ani. Urarea lui Victor Ponta pentru fostul partener de alianță: ”De aceea nu ne vor ierta vreodată...”

Crin Antonescu împlinește 57 de ani. Urarea lui Victor Ponta pentru fostul partener de alianță: ”De aceea nu ne vor ierta vreodată...”
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Sep 2016   •   15:10

Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj de felicitare pentru fostul său partener de alianță, Crin Antonescu, care împlinește astăzi 57 de ani.

”La multi ani, Crin! ? Ieri Crin a fost unul dintre primii care m-au sunat sa ma felicite de ziua mea. Eu azi nu am putut sa fac la fel pentru ca (in ciuda Propagandei) eu mereu m-am trezit mai tarziu decat el! ??? I-am urat sanatate, fericire si liniste! Si m-am gandit inca o data ca la cat de mult ne urasc inca pe amandoi cei din "Propaganda" oficiala a Sistemului, cate calomnii, atacuri mincinoase si mizerii au folosit contra noastra - e clar ca dincolo de multe greseli am facut impreuna si cateva lucruri bune si importante. In special pentru ca am dovedit ca uneori (rar si pe termen scurt e adevarat) Poporul poate sa invinga Sistemul! Uf - de aceea nu ne vor ierta vreodata si de aceea oamenii vor tine la noi in continuare!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Victor Ponta
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close