Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Liiceanu şi Pleşu, nişte laşi care tac mâlc la mitocăniile lui Băsescu

Crin Antonescu: Liiceanu şi Pleşu, nişte laşi care tac mâlc la mitocăniile lui Băsescu

Crin Antonescu: Liiceanu şi Pleşu, nişte laşi care tac mâlc la mitocăniile lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Oct 2011   •   19:22

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, că atât Andrei Pleşu cât şi Gabriel Liiceanu sunt nişte oameni "laşi", care "tac mâlc" la "mitocăniile" pe care şeful statului le face la adresa istoriei naţionale şi la Regele Mihai.

"Ăsta e Partidul Democrat şi asta este grupul acela de autorităţi - sunt deasupra unei berării pe Calea Victoriei - domnul Liiceanu, care a scris texte impresionante în 1990, le ştim pe dinafară mulţi dintre noi şi care nu are curaj, e laş, îi spun clar acum, ca şi Pleşu, nu au curaj să protesteze la mitocăniile cele mai odioase pe care cineva care e şef al statului le face la adresa istoriei. Nu au curaj, tac mâlc"

"Pentru că e uşor să-l înjuri pe Ponta. Este chiar obligatoriu să-l înjuri pe Antonescu. Dar e mai greu să-l înjuri pe stăpânul pe care, în fine, ţi l-ai căutat de pe timpul lui Ceauşescu, dar l-ai găsit abia acum"

"PSD a susţinut convingător iniţiativa noastră de a-l invita pe Rege în Parlament. Vă întreb care-s comuniştii, dacă cei din PSD sunt comunişti - or fi, unii cu siguraţă - cei din PD sunt comunişti cu acte în regulă. Eu cu care comunişti lucrez? Cu cei cu care pot face acest act sau cu Oltean, care nu înţelege diferenţa dintre Regele Mihai şi regele Cioabă?"



×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close