Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Nu am avut nicio convorbire telefonică în cursul zilei de ieri cu premierul Victor Ponta

Crin Antonescu: Nu am avut nicio convorbire telefonică în cursul zilei de ieri cu premierul Victor Ponta

Crin Antonescu: Nu am avut nicio convorbire telefonică în cursul zilei de ieri cu premierul Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Noi 2013   •   19:51
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat în direct în emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3 că NU a fost sunat de premierul Victor Ponta pentru a discuta despre subiectul comisiei care ar trebui să ancheteze afacerile cu terenuri de la Călăraşi ale preşedintelui Traian Băsescu.

„Nu am avut nicio convorbire telefonică în cursul zilei de ieri cu premierul Victor Ponta” a declarat Crin Antonescu.

Crin Antonescu a mai declarat în direct la Antena 3 că USL nu se rupe că nu trebuie trasă concluzia că PNL îl apără pe Traian Băsescu.

Declaraţia liderului PNL vine după o serie de declaraţii făcute în cursul dimineţii de lideri ai PNL şi PSD pe tema comisiei de anchetă. Liderul deputaţilor liberali, George Scutaru, a susţinut că "până în prezent, nu există un acord al PNL pentru această comisie", iar preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a spus că în biroul său au fost trei miniştri liberali - Marian Câmpeanu, Radu Stroe şi Daniel Chiţoiu - care nu au avut nicio obiecţie faţă de propunere.

Victor Ponta a declarat, miercuri seară, referindu-se la convorbirile sale cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, că el a vorbit la telefon, luni, despre "comisia mare", iar liderul liberal a înţeles că era vorba cu cea de la Senat.
Premierul a anunţat, marţi, că PNL este de acord cu înfiinţarea unei comisii de anchetă în ceea ce priveşte retrocedările agricole din judeţul Călăraşi, el invocând o discuţie telefonică avută cu liderul PNL Crin Antonescu.


 


×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close